Hirdetés

unnep.lap.hu / Születésnap

Születésnap

Elég a hasznavehetetlen, porfogó ajándékokból! Válts Te is és adj igazán személyeset! Mi mással lehetne egy ajándékot személyesebbé tenni, mint egy szép fotóval? Válogass Te is kedvenc képeid közül és lepd meg garantáltan egyedi ajándékkal szeretteid! Töb

Igényes élő zene kicsiknek és nagyoknak, vidám vetélkedők, arcfestés!

Születésnapi köszöntők, versek, idézetek, meghívók, képeslapok, ajándékok.

Játékos képességfejlesztés, kreatív foglalkozások

Születésnapi csillogó glitteres feliratok, képek

Egyedi igények szerinti meghívók készítése. Rengeteg idézet meghívó típus és minta között választhat!

AS Játékvilág Kft

Virágküldés

Bűvészműsor minden alkalomra

Piñata születésnapok,zsúrok,bulik kiegészítő kelléke,jó szórakozás kicsiknek,nagyoknak

Szülinapi zsúr

Fényképes torta

Vidám, élőzenés manóbuli sok játékkal, kacagással! 3-9 éveseknek

Szülinapi buli szervezés kisgyerekeknek bohóccal és érdekes programokkal.

Happyday Produkciós Iroda

Az egyediségnek egy magasabb szintjét szeretnénk megmutatni minden kedves vásárlónknak. Minden egyes munkánkkal valóban személyeset adunk a kezedbe. A legjobb ajándék az, ami igazán jellemző arra, akinek adjuk. Kevés szebb érzés van, mint az, ami eltölt minket akkor, amikor látjuk szeretteink arcán, hogy "Igen, ez tényleg...". Az ajándékozott ízlésének megfelelően válasszunk.

Életünket az ünnepek teszik széppé, ezek között is a születésnapok várvavárt, különleges események, melyeket szeretteinkkel, a család, és a bartátok társaságában töltünk el. Egyedi születésnapi meghívóinkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy már az ünnepnapra való készülődés is igazán emlékezetes legyen, és akár emléknek is el lehet tenni. A meghívóra lehet választani szülinapit idézetek, meghívó szövegek háttereink közül, de saját fényképet is rá lehet varázsolni, hogy egyedi, különleges meghívót nyújtsunk át a vendégeknek. Bármely formátumban tudunk születésnapi meghívót készíteni, a pausz tekercsestől a francia méretben hajtogatottig, de egyedi kéréseket is megvalósítunk.

Mátrai Vanda: Álomkatalógus

Fine dining étterem - Halászbástya Étterem

LOGI-VÁR logikai építőjáték természetes anyagból

A bűvész házhoz megy

Kézzel merített papírtermékek. Ajándékok minden alkalomra.

Meseparty jelmezes szülinapi partik

Mimi Bohóc

Csúcsminőségű pálinka rendelése a Rézüsti honlapjáról.

Vidám játék, zsonglőr- és bűvészcsodák, sok-sok érdekes találós kérdés, lufihajtogatás. Jó zene, kölyök táncverseny. Mi kell még? Ja, egy szép torta! Telefon: 0620-926-1010

Esküvők,szülinapi partyk,céges és egyéb rendezvények teljeskörű dekorálása

A Smile party bolt Budapest 3. kerületében, a Montevideo u. 2/C szám alatt található. A héliumos lufi bolt kínálatában, a lufikon kívül megtalálhatók dekorációs kiegészítők és mindenféle party kellék.

A Katica Tanya alapítóinak célja minél több embert visszacsalogatni a természetbe, hogy érezze a friss levegő erejét, és játszva-tanulva töltse szabadidejét. A Katica Tanyán az igazi élmény minden összetevője rendelkezésre áll: 60 féle ingyenesen igénybe vehető bel- és kültéri játék, 50 féle program a gazdálkodás, kézművesség, hagyományőrzés és természetismeret témakörökben.

Születésnapi gyermekrendezvények

Ha szeretnéd felköszönteni születésnapjukon barátaidat, ismerőseidet, szerelmedet, rokonaidat, akkor nem kell mást tenned, mint ellátogatni a Születésnapi Versek weboldalra. Nálunk válogatott idézeteket, köszöntőket, verseket és SMS-eket találsz, melyek garantáltan jókedvre derítik azt, aki hozzád közel áll. Ezen felül vicces képekre és videókra is lelhetsz, melyet szintén elküldhetsz az ünnepeltn

Születésnapi meghívók gyerekeknek, felnőtteknek a Meghívó Börzétől.

Virágküldő Szolgálat "Virágot Szívből"

Születésnapi köszöntők, versek, idézetek, sms-ek, dalok és videók gyűjteménye. Imádod az ünnepeket? Számon tartod barátaid, szeretteid születésnapját, de fejtörést okoz, hogy milyen szülinapi köszöntővel lepd meg őket minden évben? Mi segítünk. Válassz bátran az általunk összegyűjtött olykor mókás, vagy szerelmes, de mindenképpen tanulságos tartalmak közül. Köszöntsd fel elsőként ismerőseidet ezen

szülinapi sms

A zsurok.hu csapata születésnapi zsúrok animálásával, interaktív gyermekprogramokkal érkezik a családi összejövetelekre és gyermekrendezvényekre.

A zalaegerszegi Bandi cica Gyermekház gazdagon felszerelt játéktár: ugrálóvárak, labdamedence, csúszda, szivacsmodul akadálypálya, sok-sok játék és sok program várja a szülinapozó kis csapatot.

Családias hangulatú, varázslatos szülinapok a Szülők Házában

Köszöntse fel Ön először a szeretteit, ismerőseit névnapjukon, születésnapjukon,. A SzüliNévnap program két napra előre figyelmeztetni Önt a közelgő születésnap, névnap esetén! Keresztnevek adatainak kijelzése (nem, eredet, jelentés). Részletes nyelvű magyar súgóval, egyszerű, logikus kezelőfelület.

gyerekzsúrok szervezése a legkisebbektől a majdnem felnőttekig

Születésnapi képeslap

Rendezvényre, bulira, esküvőre, partira, kampányra VATTACUKOREXTRA. Kulturált megjelenésünkkel, minőségi, megbízható szolgáltatásainkkal mi is hozzájárulhatunk, hogy szeretteiknek, gyermekeiknek, vendégeiknek szerezzenek néhány édes pillanatot. Az ország egész területén igénybe vehetőek szolgáltatásaink, egyedi megállapodásokra is nyitottak vagyunk. Elképzeléseiket, ötleteiket egyeztessék velünk.

Meghatározás:

Ünnep, örömteli boldogság. Sok nemzetnek van saját ünnepe és mindenkinek több egyéni. Ez az oldal a tömegek ünnepeivel foglalkozik elsősorban mint a karácsony, húsvét, nőnap, anyák napja, valentin-nap, ballagás, pünkösd. Kellemes böngészést és boldog ünnepeket!

Ünnep, örömteli boldogság. Sok nemzetnek van saját ünnepe és mindenkinek több egyéni. Ez az oldal a tömegek ünnepeivel foglalkozik elsősorban mint a karácsony, húsvét, nőnap, anyák napja, valentin-nap, ballagás, pünkösd. Kellemes böngészést és boldog ünnepeket!

Szponzorált hirdetések

Hírlevél

.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Születésnap
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés